Dr. Bram Brouwer

Onafhankelijk waarheidszoeker en om- en tegendenker

     De door wielrenner Scarponi beroemd geworden papegaai Franky is bij een ongeval gewond geraakt. |      Na een periode van ziekte heb ik de draad op mijn website weer opgepakt. |      Door mijn ziekte is heeft ook de verhuizing van de Doping Academy stil gelegen. |      Om de waarheid te vinden, moeten we blijven twijfelen. |
[135]

Home | Terug


Butter met dochter 600x450
Marathonlopen Michiel Butter krijgt na zijn moeizaam behaalde Nederlandse titel een kusje van zijn tweeënhalf jarige dochtertje Milou.

Met moeite kon de 32 jarige marathonloper Michel Butter zijn directe concurent en teamgenoot Edwin de Vries tijdens de Marathon van Amsterdam voorblijven. Dat leverde hem de Nederlandse marathon titel op. Butter kampte in de laatste kilometers van de race met een opkomende kramp in zijn hamstrings. Direct na de finish stort de kersverse kampioen op het kunsttof van het Olympisch Stadion, zichbaar lijdend aan de pijn in zijn bovenbenen. Maar dan snelt zijn tweeënhalf jarige dochtertje Milou toe. Ze gaat op haar hurkjes zitten, buigt zich, steunen op haar handjes, voorzichtig voorover en geeft pappa een kusje. Maar hopen dat dit soort rondemissen nooit verboden worden.

Voor mij kon de zondag niet meer stuk.

***

Copyright © 2006-2022 - Dr. Bram Brouwer - All Rights Reserved